Ja lichno mislim da ljudi koji su ovo pisali nemaju u vidu istorijski kontekst nastajanja pojma "sredina" i "loptice" i opshte nastajanja tih pojmaova kao materijalnih delova prirode,da ne kazem stvari.Shta je prethodilo kome? Vidish da nisi bash skroz upravu to sa Sejom i Privredom.Pchelarstvo kao tako jeste jedan oblik privrednog delovanja al to je minijaturno naspram pravljenja krompira i sira i to tako da se to ne moze koristiti kao argument objashnjavanja celog privrednog ravnomernog razvoja a i meda chovek ne moze mnogo da pojede jer je jak shto isto ide meni u prilog![/quote] Pre svaga zelim istaci da sredina loptice postoji. U ovo sam potpunosti siguran a ako ne verujes uveri se: Citat:Aristotel: Sredina loptice svakako postoji.[/quote] Neces se valjda usuditi opovrgnuti jednog Aristotela, molim te ne budi smesan. A kada uzmemo u obzir da sredinu loptice, koja svakako postoji, mozemo posmatrati kao materijalnu tacku i pratiti njeno kretanje kroz referentni sistem dobijamo putanju koja u stvari predstavlja nepravilnu krivu liniju koja moze biti: a) zatvorena kriva linija sa ostrim krivinama b) zatvorena kriva linija sa tupim krivinama c) otvorena kriva linija sa ostrim krivinama d) otvorena ktiva linija sa tupim krivinama e) otvorena kriva linija bez krivina f) zatvorena kriva linija bez krivina Ova putanja pod f je sushtina naseg problema i to je moj najjaci argument. Ova putanja dovodi u sumnju prakticno sve osim sumnje jer kako Euripid kaze: Citat:Jedino sto je nesumnjivo je sumnja.[/quote] Rukovodeci se ovom cinjenicom mi prakticno ne mozemo sabrati dva broja. Mi ne mozemo preci ulicu mimo pesackog prelaza bez dvoje ljudi oko nas, mi ne mozemo pojesti med bez zuci, mi ne mozemo mnogo toga. Jedino sto mozemo je proglasiti moju teroiju vazecom, jer je prihvatljivija od tvoje. Osnova moje teroije lezi u cinjenici da ona pociva na ravnomernom reg.razvoju, na priznavanju dela Seja Kalaca, na saznanju o postojanju sredine loptice koja svakako postoji i na sumnji [ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 17-05-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Aristotel: Sredina loptice svakako postoji.[/quote] Neces se valjda usuditi opovrgnuti jednog Aristotela, molim te ne budi smesan. A kada uzmemo u obzir da sredinu loptice, koja svakako postoji, mozemo posmatrati kao materijalnu tacku i pratiti njeno kretanje kroz referentni sistem dobijamo putanju koja u stvari predstavlja nepravilnu krivu liniju koja moze biti: a) zatvorena kriva linija sa ostrim krivinama b) zatvorena kriva linija sa tupim krivinama c) otvorena kriva linija sa ostrim krivinama d) otvorena ktiva linija sa tupim krivinama e) otvorena kriva linija bez krivina f) zatvorena kriva linija bez krivina Ova putanja pod f je sushtina naseg problema i to je moj najjaci argument. Ova putanja dovodi u sumnju prakticno sve osim sumnje jer kako Euripid kaze: Citat:Jedino sto je nesumnjivo je sumnja.[/quote] Rukovodeci se ovom cinjenicom mi prakticno ne mozemo sabrati dva broja. Mi ne mozemo preci ulicu mimo pesackog prelaza bez dvoje ljudi oko nas, mi ne mozemo pojesti med bez zuci, mi ne mozemo mnogo toga. Jedino sto mozemo je proglasiti moju teroiju vazecom, jer je prihvatljivija od tvoje. Osnova moje teroije lezi u cinjenici da ona pociva na ravnomernom reg.razvoju, na priznavanju dela Seja Kalaca, na saznanju o postojanju sredine loptice koja svakako postoji i na sumnji [ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 17-05-2008 ] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Jedino sto je nesumnjivo je sumnja.[/quote] Rukovodeci se ovom cinjenicom mi prakticno ne mozemo sabrati dva broja. Mi ne mozemo preci ulicu mimo pesackog prelaza bez dvoje ljudi oko nas, mi ne mozemo pojesti med bez zuci, mi ne mozemo mnogo toga. Jedino sto mozemo je proglasiti moju teroiju vazecom, jer je prihvatljivija od tvoje. Osnova moje teroije lezi u cinjenici da ona pociva na ravnomernom reg.razvoju, na priznavanju dela Seja Kalaca, na saznanju o postojanju sredine loptice koja svakako postoji i na sumnji [ Poruku promenio Johnny_taraba_9 dana 17-05-2008 ] [/quote]