Aristotel:"Sredina loptice postoji" [/quote] Citat: Euripid:"Jedino shto je ne sumnjivo to je sumnja" [/quote] Dakle vasha teorija se drzi na temeljima koji su jedan drugom protivrechni.To bi isto bilo kao kad bi neko tvrdio da voli shunku a ne podnosi majonez ali zato obozava shunku sa majonezom zajedno shto je u sushtini i moguce jer ukus shunke moze da do izvesnih granica izmeni chulni dozivljaj majoneza i da se sve pretvori u jedan kvalitetan obrok koji vrlo lalo moze i da se napravi. Citat: P.P.Njegosh:"Chashu meda josh niko ne popi dok je chashom zuchi ne zagrchi.Chasha zuchi ishte chashu meda,smjeshane najlakshe se piju" [/quote] Ova putanja je faktichki jedina putanja odbrane tvoje teorije a i ona sama stoji na klimavim nozicama shto je sasvim evidentno jer jednostavno nit je Med shunka,nit je zuch majonez. Citat: Voki Kostic(izvodi iz "Gastronomskog dnevnika"):"Shunka nikako ne moze imati isti ukus a ni izgled kao med.Med je sladak a shunka je ima ukus shunke.Med je zut a shunka ima boju ko klasichna shunka.Besmisleno je uporedjivati ova dva pojma isto kao shto je besmisleno govoriti o slichnosti izmedju papagaja i psa,[b]izmedju majoneza i zuchi[/b],para i igara!" [/quote] Dakle imajuci u vidu manjkavosti tvoje teorije i zakljuchak koji si izveo mora biti lishen tih manjkavosti pa: kada uzmemo u obzir da sredinu loptice, za koju nemamo pojma da li postoji,bash i ne mozemo posmatrati kao materijalnu tacku i pratiti njeno kretanje kroz referentni sistem teshko da mozemo da dobijemo putanju koja u stvari predstavlja nepravilnu krivu liniju koja moze biti: a) zatvorena kriva linija sa ostrim krivinama b) zatvorena kriva linija sa tupim krivinama c) otvorena kriva linija sa ostrim krivinama d) otvorena ktiva linija sa tupim krivinama e) otvorena kriva linija bez krivina f) zatvorena kriva linija bez krivina vec dobijamo putanju koja lichi na hod veselog pijanca za koga se ne zna gde ce nachiniti sledeci korak al se ipak nekako krece ali kud to on ni sam ne zna.Dakle ako taj pijanac ima prijatelja koji je sa njim pio al malo manje nego on on onda i moze stici kuci jer ce ga polu pijani drug odneti a ako je i drugi mnogo pijan onda ce obojica zavrshiti u nekom snegu ako je zima ili u nekoj travi ako leto ili mozda pod stolom kafane(samo u sluchaju da im je konobar neshto stavio u pice)al poshto je ovo teorija mi necemo uzeti u obzir da je konobar tako zao. Dakle tvoja teorija je falsh a moja opstaje na tri argumenta koji nisu medjusobno protivrechni:Sumnja u postojanje sredine loptice,dva vesela pijanca i konobar koji nije zao.Dakle ja sam u pravu! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Euripid:"Jedino shto je ne sumnjivo to je sumnja" [/quote] Dakle vasha teorija se drzi na temeljima koji su jedan drugom protivrechni.To bi isto bilo kao kad bi neko tvrdio da voli shunku a ne podnosi majonez ali zato obozava shunku sa majonezom zajedno shto je u sushtini i moguce jer ukus shunke moze da do izvesnih granica izmeni chulni dozivljaj majoneza i da se sve pretvori u jedan kvalitetan obrok koji vrlo lalo moze i da se napravi. Citat: P.P.Njegosh:"Chashu meda josh niko ne popi dok je chashom zuchi ne zagrchi.Chasha zuchi ishte chashu meda,smjeshane najlakshe se piju" [/quote] Ova putanja je faktichki jedina putanja odbrane tvoje teorije a i ona sama stoji na klimavim nozicama shto je sasvim evidentno jer jednostavno nit je Med shunka,nit je zuch majonez. Citat: Voki Kostic(izvodi iz "Gastronomskog dnevnika"):"Shunka nikako ne moze imati isti ukus a ni izgled kao med.Med je sladak a shunka je ima ukus shunke.Med je zut a shunka ima boju ko klasichna shunka.Besmisleno je uporedjivati ova dva pojma isto kao shto je besmisleno govoriti o slichnosti izmedju papagaja i psa,[b]izmedju majoneza i zuchi[/b],para i igara!" [/quote] Dakle imajuci u vidu manjkavosti tvoje teorije i zakljuchak koji si izveo mora biti lishen tih manjkavosti pa: kada uzmemo u obzir da sredinu loptice, za koju nemamo pojma da li postoji,bash i ne mozemo posmatrati kao materijalnu tacku i pratiti njeno kretanje kroz referentni sistem teshko da mozemo da dobijemo putanju koja u stvari predstavlja nepravilnu krivu liniju koja moze biti: a) zatvorena kriva linija sa ostrim krivinama b) zatvorena kriva linija sa tupim krivinama c) otvorena kriva linija sa ostrim krivinama d) otvorena ktiva linija sa tupim krivinama e) otvorena kriva linija bez krivina f) zatvorena kriva linija bez krivina vec dobijamo putanju koja lichi na hod veselog pijanca za koga se ne zna gde ce nachiniti sledeci korak al se ipak nekako krece ali kud to on ni sam ne zna.Dakle ako taj pijanac ima prijatelja koji je sa njim pio al malo manje nego on on onda i moze stici kuci jer ce ga polu pijani drug odneti a ako je i drugi mnogo pijan onda ce obojica zavrshiti u nekom snegu ako je zima ili u nekoj travi ako leto ili mozda pod stolom kafane(samo u sluchaju da im je konobar neshto stavio u pice)al poshto je ovo teorija mi necemo uzeti u obzir da je konobar tako zao. Dakle tvoja teorija je falsh a moja opstaje na tri argumenta koji nisu medjusobno protivrechni:Sumnja u postojanje sredine loptice,dva vesela pijanca i konobar koji nije zao.Dakle ja sam u pravu! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
P.P.Njegosh:"Chashu meda josh niko ne popi dok je chashom zuchi ne zagrchi.Chasha zuchi ishte chashu meda,smjeshane najlakshe se piju" [/quote] Ova putanja je faktichki jedina putanja odbrane tvoje teorije a i ona sama stoji na klimavim nozicama shto je sasvim evidentno jer jednostavno nit je Med shunka,nit je zuch majonez. Citat: Voki Kostic(izvodi iz "Gastronomskog dnevnika"):"Shunka nikako ne moze imati isti ukus a ni izgled kao med.Med je sladak a shunka je ima ukus shunke.Med je zut a shunka ima boju ko klasichna shunka.Besmisleno je uporedjivati ova dva pojma isto kao shto je besmisleno govoriti o slichnosti izmedju papagaja i psa,[b]izmedju majoneza i zuchi[/b],para i igara!" [/quote] Dakle imajuci u vidu manjkavosti tvoje teorije i zakljuchak koji si izveo mora biti lishen tih manjkavosti pa: kada uzmemo u obzir da sredinu loptice, za koju nemamo pojma da li postoji,bash i ne mozemo posmatrati kao materijalnu tacku i pratiti njeno kretanje kroz referentni sistem teshko da mozemo da dobijemo putanju koja u stvari predstavlja nepravilnu krivu liniju koja moze biti: a) zatvorena kriva linija sa ostrim krivinama b) zatvorena kriva linija sa tupim krivinama c) otvorena kriva linija sa ostrim krivinama d) otvorena ktiva linija sa tupim krivinama e) otvorena kriva linija bez krivina f) zatvorena kriva linija bez krivina vec dobijamo putanju koja lichi na hod veselog pijanca za koga se ne zna gde ce nachiniti sledeci korak al se ipak nekako krece ali kud to on ni sam ne zna.Dakle ako taj pijanac ima prijatelja koji je sa njim pio al malo manje nego on on onda i moze stici kuci jer ce ga polu pijani drug odneti a ako je i drugi mnogo pijan onda ce obojica zavrshiti u nekom snegu ako je zima ili u nekoj travi ako leto ili mozda pod stolom kafane(samo u sluchaju da im je konobar neshto stavio u pice)al poshto je ovo teorija mi necemo uzeti u obzir da je konobar tako zao. Dakle tvoja teorija je falsh a moja opstaje na tri argumenta koji nisu medjusobno protivrechni:Sumnja u postojanje sredine loptice,dva vesela pijanca i konobar koji nije zao.Dakle ja sam u pravu! [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Voki Kostic(izvodi iz "Gastronomskog dnevnika"):"Shunka nikako ne moze imati isti ukus a ni izgled kao med.Med je sladak a shunka je ima ukus shunke.Med je zut a shunka ima boju ko klasichna shunka.Besmisleno je uporedjivati ova dva pojma isto kao shto je besmisleno govoriti o slichnosti izmedju papagaja i psa,[b]izmedju majoneza i zuchi[/b],para i igara!" [/quote] Dakle imajuci u vidu manjkavosti tvoje teorije i zakljuchak koji si izveo mora biti lishen tih manjkavosti pa: kada uzmemo u obzir da sredinu loptice, za koju nemamo pojma da li postoji,bash i ne mozemo posmatrati kao materijalnu tacku i pratiti njeno kretanje kroz referentni sistem teshko da mozemo da dobijemo putanju koja u stvari predstavlja nepravilnu krivu liniju koja moze biti: a) zatvorena kriva linija sa ostrim krivinama b) zatvorena kriva linija sa tupim krivinama c) otvorena kriva linija sa ostrim krivinama d) otvorena ktiva linija sa tupim krivinama e) otvorena kriva linija bez krivina f) zatvorena kriva linija bez krivina vec dobijamo putanju koja lichi na hod veselog pijanca za koga se ne zna gde ce nachiniti sledeci korak al se ipak nekako krece ali kud to on ni sam ne zna.Dakle ako taj pijanac ima prijatelja koji je sa njim pio al malo manje nego on on onda i moze stici kuci jer ce ga polu pijani drug odneti a ako je i drugi mnogo pijan onda ce obojica zavrshiti u nekom snegu ako je zima ili u nekoj travi ako leto ili mozda pod stolom kafane(samo u sluchaju da im je konobar neshto stavio u pice)al poshto je ovo teorija mi necemo uzeti u obzir da je konobar tako zao. Dakle tvoja teorija je falsh a moja opstaje na tri argumenta koji nisu medjusobno protivrechni:Sumnja u postojanje sredine loptice,dva vesela pijanca i konobar koji nije zao.Dakle ja sam u pravu! [/quote]