Ehehe evo ti si ovde veshto pokushao da se ogradish tako shto si na jedan suptilan i neprimetan nachin hteo preci preko jedne krucijalne stvari [b]ali sreca shto ja sve pazljivo chitam[/b].[/quote] Sad da bas pazljivo citas i ne citas jer nisi obratio dovoljno paznje na ovaj deo mog prethodnog posta koji je za mene kljucni: Citat: Dakle ni po kom osnovu ova tvoja teorema ne vazi za sve, jer [b]ono sto vazi za neke ne mora da vazi i za sve[/b], ali obrnuto ne vazi tj. ono sto vazi za sve vazi i za neke ali to kod tvoje teroeme nije tako.[/quote] Dakle ja se slazem sa tim da vecina ljudske populacije voli mleko, cak negde oko 93,18% posto ali to nam ne daje za pravo da tvoju teroiju proglasimo vazecom jer ipak postoje ljudi koji mrze mleko. Oni su u manjini ali svakako postoje. Evo ja znam jednog mog druga koji mrzi mleko...mogu da ti ga i citiram ako hoces: Citat:Marko: Ja bas mrzim mleko.[/quote] Eto vidis! Dakle ja se prilikom opovrgavanja tvoje teoreme rukovodim samo proverenim informacijama. Hocu reci da formula: (Markova mrznja prema kakau) puta ([b]Markova mrznja prema mleku[/b]) = Markova ljubav prema eurokremu vazi. Makar ona vazila samo za mog druga (siguran sam da nije tako. siguran sam da vazi i za Janka) ona je dovoljna za opovrgavanje tvoje teoreme. A ovo za Vokija, dovoljno je citirati samo jednog coveka: Citat: Oli Ren: Voki Kostic usporava prikljucenje Srbije u EU[/quote] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Dakle ni po kom osnovu ova tvoja teorema ne vazi za sve, jer [b]ono sto vazi za neke ne mora da vazi i za sve[/b], ali obrnuto ne vazi tj. ono sto vazi za sve vazi i za neke ali to kod tvoje teroeme nije tako.[/quote] Dakle ja se slazem sa tim da vecina ljudske populacije voli mleko, cak negde oko 93,18% posto ali to nam ne daje za pravo da tvoju teroiju proglasimo vazecom jer ipak postoje ljudi koji mrze mleko. Oni su u manjini ali svakako postoje. Evo ja znam jednog mog druga koji mrzi mleko...mogu da ti ga i citiram ako hoces: Citat:Marko: Ja bas mrzim mleko.[/quote] Eto vidis! Dakle ja se prilikom opovrgavanja tvoje teoreme rukovodim samo proverenim informacijama. Hocu reci da formula: (Markova mrznja prema kakau) puta ([b]Markova mrznja prema mleku[/b]) = Markova ljubav prema eurokremu vazi. Makar ona vazila samo za mog druga (siguran sam da nije tako. siguran sam da vazi i za Janka) ona je dovoljna za opovrgavanje tvoje teoreme. A ovo za Vokija, dovoljno je citirati samo jednog coveka: Citat: Oli Ren: Voki Kostic usporava prikljucenje Srbije u EU[/quote] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu) Pregled teme Vaš browser ne podržava JavaScript. Da biste mogli da postujete nabavite novi browser ili uključite JavaScript.
Marko: Ja bas mrzim mleko.[/quote] Eto vidis! Dakle ja se prilikom opovrgavanja tvoje teoreme rukovodim samo proverenim informacijama. Hocu reci da formula: (Markova mrznja prema kakau) puta ([b]Markova mrznja prema mleku[/b]) = Markova ljubav prema eurokremu vazi. Makar ona vazila samo za mog druga (siguran sam da nije tako. siguran sam da vazi i za Janka) ona je dovoljna za opovrgavanje tvoje teoreme. A ovo za Vokija, dovoljno je citirati samo jednog coveka: Citat: Oli Ren: Voki Kostic usporava prikljucenje Srbije u EU[/quote] [/quote] Dodaj smajlije i BBCode u poruku: Klikni na smajlije da bi ih dodao u poruku: Klikni na dugmice da bi dodao BBCode u poruku: Opcije: Onemoguci HTML pri slanju ove poruke Onemoguci BBCode pri slanju ove poruke Onemoguci Smilies pri slanju ove poruke Prikaži potpis (Ovo može biti promenjeno ili dodato u Vašem korisnickom profilu)
Oli Ren: Voki Kostic usporava prikljucenje Srbije u EU[/quote] [/quote]